Søger du en revisor eller en statsautoriseret revisor i København?

Uanset om der er tale om små, mellemstore eller store virksomheder, så kan BUUS JENSEN i København hjælpe med regnskab, revision og rådgivning.

Heriblandt økonomisk rådgivning, generationsskifte, årsregnskaber, momsafregning, m.m.

I Buus Jensen står 50 dygtige revisorer klar til at hjælpe dig.
Find ud af, hvem vi er her.
Mød os alle

BUUS JENSEN er et veletableret revisions- og konsulenthus med hovedkontor i København.

Vi løser enhver opgave inden for revision. Vi lægger vægt på tæt dialog samt et transparent og værdiskabende samarbejde.

Selvfølgelig skal der være styr på bogføring, moms, skat og årsregnskab i din virksomhed, men for os handler det også om at udvikle din virksomhed i den retning, du drømmer om.

Hos Buus Jensen har vi fokus på den personlige kontakt, så vi kan gøre en forskel for dig og din virksomhed. Vi er omkring 50 medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig, og vi ved, hvad vi står for. Vi er 8 partnere, hvoraf de 6 af os har været med til at forme Buus Jensen, siden vi startede som revisorelever. Det giver ro på de indre linjer, så vi kan fokusere al vores energi på dig og din forretning.

Hvad er en statsautoriseret revisor?

Titlen revisor er ikke beskyttet. Det vil sige, at enhver i princippet kan kalde sig for revisor. Men det er ikke, hvem som helst der kan kalde sig for statsautoriseret revisor. Det er en beskyttet titel, som kun de, der har gennemgået en særlig uddannelse, kan kalde sig.

Når man er uddannet som statsautoriseret revisor, betyder det også, at man må udføre revision for børsnoterede aktieselskaber, samt andre selskaber der har specificeret i deres vedtægter, at revision skal udføres af en statsautoriseret revisor.

Vi sidder klar til at hjælpe dig!

Du er mere end velkommen til at
ringe eller skrive til os.
Vi er bedst at træffe i tidsrummet
08:30 – 16:00.

+45 3929 0800