Næsten 50.000 virksomheder har modtaget kompensation for tabt omsætning mellem den 1. september 2020 og den 28. februar 2022. Er du en af dem?

Erhvervsstyrelsen har åbnet for indberetning af alle kompensationsperioder på én gang, når der er modtaget kompensation i perioden mellem 1. september 2020 til og med 28. februar 2022.

Hvis din virksomhed har modtaget kompensation under Covid-19, skal du indberette til slutafregningen, så Erhvervsstyrelsen kan beregne det endelige kompensationsbeløb. Dette skyldes, at da du tidligere ansøgte om kompensationen, gjorde du det på baggrund af de forventninger du havde og troede ville ske under Covid-19. Slutafregningen er den endelige opgørelse, og det betyder, at du enten skal have yderligere kompensation udbetalt, eller at du skal tilbagebetale en del af den kompensation du allerede har modtaget, alt efter hvor god du var til at spå om netop dette.

Erhvervsstyrelsen har åbnet op for, at du og din virksomhed kan foretage indberetning af alle kompensationsperioder på én gang, når der er modtaget kompensation i perioden mellem 1. september 2020 til og med 28. februar 2022, og din virksomhed skal indsende én indberetning for hver periode, der er modtaget kompensation under.

Fristen for indberetning er som nævnt den 30. september 2022.

Når indberetningerne er færdigbehandlet, vil du modtage en slutopgørelse i din virksomheds digitale postkasse. Det vil fremgå af denne slutopgørelse, om du har modtaget den rette kompensation, skal tilbagebetale eller er berettiget til yderligere kompensation.

Du kan læse mere om slutafregningen på virk.dk

 

Har du brug for hjælp?

Du er velkommen til at kontakte os på telefon +45 3929 0800 eller skriv til os buusjensen@buusjensen.dk