Send email | Engelsk flag af www.icondrawer.com

Arbejdsområder

Takket være en bred kundekreds kan vi trække på erfaringsgrundlag inden for mange brancher.

Vi løser opgaver for både mindre og mellemstore selskaber, fonde og foreninger samt private og erhvervsdrivende, samt opgaver i udlandet gennem vore lokale samarbejdspartnere.

Som kunde er De derfor sikret kompetent revisionsarbejde samt regnskabsmæssig assistance, ligesom vi selvfølgelig yder både overordnet og individuel rådgivning indenfor vort fag på de områder, der specifikt
knytter sig til Deres arbejdsområde.

Vi er medejere af skatte- og momsrådgivningsfirmaet Revitax A/S, hvis medarbejderstab er blandt landets førende inden for firmaets kompetenceområder. Specielle rådgivningsopgaver inden for skatte- og momsområdet varetages ofte i samarbejde med Revitax A/S. Som medlem af Moore Stephens Danmark har vi et samarbejde omkring faglig udvikling, uddannelse samt kvalitetssikring. Herudover giver Moore Stephens International Ltd. et kompetent kontaktnet over det meste af verden til gavn for de af vore kunder, som arbejder på tværs af grænserne. Som medlem af Moore Stephens Danmark er vi medejer af Revi-IT som tilbyder en række ydelser inden for området it-revision og it-rådgivning via dette selskabs kompetencer på it-området.